S Italem v kuchyni - 1. sezóna

- Originální název: Mořské plody
- Produkce: FTV Prima, Armada Films, Closer
- Premiéra: 18.10.2009
Ve čtvrté epizodě Emanuele uvařil ... Linguine gamberi e zucchine Krevety s pastou Gratin di patate e zucchine Zapečené brambory s cuketou a černými olivami dělají na talíři skvělé garde rybám. Chuť pečených černých oliv se vám vryje do paměti tak, že si je s potěšením budete přidávat k dalším gratinovaným pokrmům. Uvidíte sami. Cozze alla marinara Máte hlad jako mořský vlk? Dejte si nefalšovaný námořnický oběd: slávky. Semifreddo Seznamte se s jedním z Emanuelových dezertů. Jeho název by se dal přeložit jako „polozmrzlina“. Takže teď už víte, že je velmi osvěžující. A k tomu velký liberál. Každý si do něj může přidat to, co mu nejvíc chutná. Pesce persico alla mugnaia S rybou na talíři se žije tak lehce... A k tomu vám sladkovodní okoun vykoupaný v citronové omáčce připomene řeku, léto a prázdniny.